Gastenboek

Leuke sfeer

Heerlijke gerechten in verschillende prijsklassen. Menu van de dag aanwezig. Leuke sfeer maar wel erg druk. Daarom vaak reserveren

Nick van Assen
Google recensies
Eten was prima

Eten was prima. Locatie is prachtig. Bediening niet optimaal. Twee keer iets vergeten en ik moest om de bon vragen terwijl ik het bedrag al betaald had.

Ageeth20
Trip Advisor
Gezellige lunch met de dames van de Zilveren Passer

Het gekozen menu was overheerlijk met waters en wijnen en ook koffie inbegrepen. Een vlotte en vriendelijke bediening voor een groep van 28 dames.

Mamsie50
Trip Advisor
Fantastisch

Heerlijke dingen geproefd in een fijne omgeving. Goede bediening en heerlijke passende wijn bij de gerechtjes. Het was een beleving.

Hélène
Nice atmosphere

Nice atmosphere, rather large bar in a beautiful historic building right in the centre of Delft. Good Gin Tonics too!

Arjen Tjallema
Google recensies
Zeer mooi pand met goed eten

Hier geluncht. Ciabatta met tonijn, lekker ruim belegd. Een uitsmijter met 3 eitjes en ham. Alles lekker vers bereid. We zaten achterin de zaak met uitzicht op de gracht. Zeer vriendelijke bediening. Tevens zeer groot terras aan voorzijde. Voor herhaling vatbaar.

Jose v.d. Hoef
Trip Advisor
Bier met bittergarnituur

Lekker bier met bittergarnituur. Redelijk wat keuze uit verschillende soorten bier. Samen met bittergarnituur lekker aan het eind van de middag op het terras of gezellig binnen in de oude waag.

Sietse M
Trip Advisor
Delicious

Very friendly staff in a rustic cafe-restaurant. The sandwich was decent but the croquettes were delicious!

Fred Nanson
Google recensies
Proeverij is voor fijnproevers

Onderdeel de Proeverij is eigenlijk een apart onderdeel van de Waag. Een heerlijke avond doorgebracht met een verrassingsmenu van de chef. Goede smaken bij elkaar met mooie en verse producten. Wij hebben genoten, ook met het wijn arrangement erbij. We komen terug.

Perta Suzan
Burger en friet waren heerlijk
Vandaag lekker gegeten bij de Waag! Zeer net personeel, uitgebreide bierkaart en burger en friet waren heerlijk.
Evelien Veldman
Google recensies
1 2
×