Eetcafé

Dinerkaart

Vanaf 17.30 tot 22.00 uur

 

Voorgerechten/Starters 

Uiensoep met Gruyère crostini (V) 6.00 Onion soup with Gruyère crostini (V) 

Wisselende soep 6.50 Soup of the day 

Rundercarpaccio met Parmezaan vlokken, rucola, sjalot, crunch van katjang pedis en mayonaise van piccalilly 10.50 Beef carpaccio with Parmesan cheese, rocket, shallot, katjang pedis crunch and piccalilly mayonnaise 

Bruchetta’s met brandade van kabeljauw, zoetzuur van sherry tomaat, rouille en kruidensla 10.50 Bruchetta’s with cod brandade, sweet and sour tomatoes, rouille and herbs salad 

Salade van langzaam gegaarde kip, Romeinse sla, tomaat, ei, avocado, appel en gerookte knoflook mayonaise 12.50 / € Slow cooked chicken salad with Romaine salad, tomato, egg, avocado, apple and smoked garlic mayonnaise 

Livar lende met iberische chorizo, rucola, crostini, pijnboompitten, grove mosterd crème en paprika relish 11.50 Livar tenderloin with Iberian chorizo, rocket, crostini, pine nuts, mosterd cream and bell pepper relish 

Mihoen salade van gebakken gamba’s en inktvis met knapperige groenten, wasabi crunch en Thaise dressing 13.50 / Noodle salad with fried prawns and squid, crispy vegetables, wasabi crunch and Thai sauce 

Papadum met hummus, Indiase dhal, geitenkaas-yoghurt crème, salade van rode biet, olijfolie en sumak (V) 9.75 Papadum with hummus, Indian dhal, goat’s cheese-yoghurt cream, beetroot salad, olive oil and sumak (V) 

Wisselend voorgerecht 9.50 Starter of the day 

 

Hoofdgerechten /Main courses 

Gegrilde kippendijen saté met zoetzure komkommer, kroepoek, pindasaus en frites 14.95 Grilled chicken satay with sweet and sour cucumber, prawn cracker, peanut sauce and fries 

“Waagburger” een runderburger op een brioche broodje met spek, cheddar en “Waagsche” salsa 15.95 “Waagburger” beefburger on a brioche bun with bacon, cheddar and “Waag”salsa 

Dorade filet met korst van amandel en peterselie, ratatouille, aardappel mousseline en prei beurre blanc 18.25 Seabream with almond-parsley crust, ratatouille, potato mash and a leek beurre blanc 

Ribeye (250gr.) met gepofte zoete ui, geglaceerde bospeen en asperge, geroosterde aardappels en sjalotten jus 23.50 Rib eye steak (250 gr.) with puffed sweet onion, carrot, asparagus, roasted potatoes and shallot sauce 

Gele curry met pompoen, kikkererwten, mangochutney, naanbrood, raita en koriander olie (V) 16.50 Yellow curry with pumpkin, chickpeas, mango chutney, naan bread, raita and coriander oil (V) 

Kaasfondue met brood , groenten en vleeswaren 17.50 Cheese fondue with bread, vegetables and meats 

Wisselend vleesgerecht 19.75 Meat main course of the day 

Wisselend visgerecht 21.50 Fish main course of the day 

 

Nagerechten/desserts 

Gestoomde kokoscake met gegaarde ananas, 8.00 mango sorbet, gember kletskop en lemon curd Steamed coconut cake with cooked pineapple, mango sorbet, gingersnap and lemon curd 

Chocolade panna cotta met abrikozen coulis, appel compôte, 8.00 gekarameliseerde banaan, chocolade tuille en hazelnoot ijs Chocolate panna cotta with apricot coulis, apple compôte, caramelized banana, chocolate tuille and hazelnut ice cream 

Wisselend dessert 7.50 / Dessert of the day

Nieuws & Activiteiten

×