Restaurant

Dinerkaart

Nieuws & Activiteiten

Welkom in restaurant de Waag!

Gelegen op de 2e verdieping van de prachtige Waag, vindt u al jaar en dag ons restaurant. Bekend om haar authentieke uitstraling en ambachtelijke keuken.
Hier laat ons team zich inspireren door invloeden van over de hele wereld!

 

De Waag, waar gastvrijheid en gastheerschap hoog in het vaandel staan en
waar elke dag met grote liefde voor het vak wordt gewerkt.

En dat proeft u!

2 gangen € 31,50

3 gangen € 39,50

4 gangen € 48

5 gangen € 58

 

Voorgerecht
Gepekelde kabeljauw met brandade van de buik, bergamot mayonaise,
green meat radijs, sjalot, groene appel, komkommer sap, avocado crème, sea fennel
of
Tataki van rund met taugé, paprika, wortel, gel van sambal toatjo, rettich,
cremeux van paprika, zwarte bonen mayonaise, tapioca kroepoek, chili cress

Tussengerecht
Schelvis 50°, paling, pappardelle, gebakken mini artisjok met citroen,
snijbonen, Hollandaise met zwarte olijven

of
Kwartelborst met tandoori, krokant boutje, aubergine – yoghurt crème, bosui, kousenband, terasi jeruk nipis schuim, papadum met boemboe crème

Hoofdgerecht

Dagvangst, aardappel gnocchi, bloemkool muffin, bloemkoolzwam, bospeen crème, monniksbaard, jus van laurier en rode biet

of
Iberico lende, Iberico ham, cannelloni van aardappel, aardpeer – chorizo crème, spitskool roulleau, mini witlof, haricots verts, Madeira jus

Nagerecht

Opgerolde biscuit met amandel panna cotta crème, peren gel,
sinaasappel kardemom crème suisse, citrus parfait in pistache praline,
kletskop met pistache, karamel hazelnoot, parels van mascarpone – kalamansi
of
Ambachtelijke kazen van kaasaffineurs van Tricht
€ 1,50 supplement

 

 

Vegetarisch

 

Voorgerecht
Salade van glasmie, Thaise dressing, groene appel batonets, bieten parels,
koriander olie, bieten chips, cashewnoten crunch,
boksoy, bieten – gele curry mayonaise


Tussengerecht
‘’Gado Gado’’
Spitskool roulleau, gesplitte haricots verts, rettich, taugé, enoki, pinda crème,
hoeve eitje, seroendeng, tomaten compote, boemboe Bali schuim

 

 

Hoofdgerecht
Tortellini met gorgonzola, witlof schuim, pompoen gnocchi,
broccoli crème, aubergine tapenade, royal chestnut, groene asperges,
pangratato van knoflook, gebrande paprika marshmallow

×