Restaurant

Dinerkaart

Nieuws & Activiteiten

Welkom in restaurant de Waag!

Gelegen op de 2e verdieping van de prachtige Waag, vindt u al jaar en dag ons restaurant. Bekend om haar authentieke uitstraling en ambachtelijke keuken.
Hier laat ons team zich inspireren door invloeden van over de hele wereld!

 

De Waag, waar gastvrijheid en gastheerschap hoog in het vaandel staan en
waar elke dag met grote liefde voor het vak wordt gewerkt.

En dat proeft u!

2 gangen € 31,50

3 gangen € 39,50

4 gangen € 48

5 gangen € 58

 

Voorgerechten
Cilinder van corvina en quinoa, gamba mayonaise, komkommer, komkommer sap, bleekselderij, mierikswortel hangop, radijs, truffel chips, Hollandse garnaal

Marbré van procureur en eendenlever, structuren van biet, peperkoek crumble,
appel crème, gel van cranberries

Tussengerechten
Schol filet, mossel, ravioli van paddenstoelen, sambai schuim, courgette spaghetti

Gestoofde herten sucade, jus van stout bier en chocolade,
witlof, wortel crème, schorseneren


Hoofdgerechten
Dagvangst, venere rijst, aubergine compote, venkel, pompoen fudge,
draqgon beurre blamc, kroepoek van tapioca en inktvis inkt

Licht gerookte eendenborst, jus van appelstroop en sichuan,
bloemkool – salie crème, rode kool, aardappel wafel, groene asperges, sponge cake

 

Nagerechten

Chocolade – frangipane marquise, honing – rum crème suisse, kokos parels, vlierbloesem marshmallow, sereh schuim, kokos – limoen ijs

Ambachtelijke kazen van kaasaffineurs van Tricht
€ 1,50 supplement

 

Vegetarisch

 

Voorgerecht
Basilicum crème, zwarte olijven crème, pompoen cremeux, gamasio van pompoenpit, romanesco, rode quinoa salade, mini boleet, gerookte cherry tomaat

Tussengerecht
Gyoza gevuld met tofu en waterkastanje, paddenstoelen – dashi bouillon,
gebakken mai – take, chantenay wortel, paarse bloemkool

Hoofdgerecht
Hartige roulleau van prei en truffel, peterselie wortel crème, schorseneren,
savooie kool, mini courgette, panissis, Hollandaise van kervel

×