Restaurant

Dinerkaart Vlees

Werken met seizoensgebonden en dagverse producten, is bij ons altijd het speerpunt geweest. Middels deze filosofie, tijd, liefde, aandacht en respect voor het product, stellen wij onze gerechten samen. Iedere 2 maanden wordt onze menukaart geheel vernieuwd, hierdoor kunnen wij nog beter inspelen wat de markt ons op dit moment biedt, steeds wisselend en inspelend op aanvoer, seizoen en natuur. Onze kaart bestaat uit een 16 -tal kleine gerechten, allen van het formaat tussengerecht. Op deze manier kunt u dus zo veel mogelijk proeven van hetgeen onze keuken te bieden heeft.

v.a. € 11,50 per gerecht

Toch liever gewoon een hoofdgerecht? Geen enkel probleem, alle warme gerechten zijn ook als hoofdgerecht te bestellen.

Gaat u liever voor “carte blanche”, dan bieden we u ons verrassingsmenu aan. U geeft uw voorkeur aan wat u per gang wenst te eten (vis, vlees of vegetarisch), en vervolgens gaat ons keukenteam hiermee aan de slag. Verrassend, vernieuwend en altijd smaakvol.

Nieuws & Activiteiten

×