Zondag 31 Juli Delft Live

Paul Robert band

Zondag 29 april – Iedere zondagmiddag vanaf 15 uur staat er een geweldige band op het podium van De Waag in Delft!

We hebben veel top bands weten te boeken die de zondagen gaan vullen met semi akoestische muziek sessies, die duren tot 18.00 uur.

Kom gezellig borrelen en luisteren naar de diverse bands.

Entree is altijd gratis!

Wilt u blijven dineren? Dat kan, reserveer op onze reserveringspagina, of bel: 015-2130393

Valium, song request

Coverband Valium heeft de afgelopen jaren De Waag goed doen schudden met de geweldig uitgevoerde covers van vele bekende bands!
In 2016 pakken we het anders aan… In overleg met de band hebben wij een nieuw concept bedacht, nog niet vertoont in Delft!!

Iedere laatste zondag van maand staan zij op ons podium in een “light” versie. Valium zal hun repertoire akoestisch ten gehore brengen. U kunt genieten van een mooi glas wijn en een lekker hapje, terwijl de band bekende covers speelt.

Nieuw!! Song request; kent u een mooi nummer en u wilt dat graag live horen?? Schrijf de naam van de artiest en titel van de song op een viltje en geef het aan de band. Het repetoir van Valium is ongekend groot, dus grote kans dat zij uw verzoek zullen spelen. Of gebruik de Valium app! www.coverband-valium.nl/jukebox

Kortom, kom iedere laatste zondag van de maand luisteren en genieten van live muziek op hoog niveau, borrelen en lekkere hapjes van het huis.×