Zondag 4 juni Delft Live

FABruari Four

Zondag 17 juni – Zeg eerlijk. Je moest gelijk aan The Beatles denken toen je de foto zag. Niet vreemd.  De band, die uit vier man bestaat, werd in 2012 opgericht n.a.v. een Beatles expositie in museum RockArt, waar zanger Mick Willemsen ook als vrijwilliger werkzaam is.

Al gauw hadden ze een eerste optreden te pakken in het kader van de nationale Beatlesdag (B-day). Dat live optreden werd zelfs opgenomen en uitgezonden door Radio Gold en 192 TV! De muziek van de Beatles is tijdloos en komt weer tot leven door FABruari Four. FABruari Four speelt niet alleen de liedjes van de Beatles, inclusief driestemmige zang met de bekende “Oóhs!” en “Yeah, yeah, yeahs” tussendoor. Ook draagt deze jonge Beatles coverband gepaste jaren zestig podiumkleding. “Want eigenlijk zijn wij 50 jaar te laat geboren”!

 

Over Delft Live

Iedere zondagmiddag host De Waag geweldige en hoofdzakelijk Delftse bands die ons eetcafé omtoveren naar muziekcafé. Geniet van fantastische live muziek, entree is altijd gratis, kom gezellig langs. Natuurlijk is aansluitend dineren geen probleem, wel even reserveren.×