Restaurant

Over het Restaurant

Culinaire geneugten in historische setting

Restaurant De Waag is de naam van ons à la carte restaurant. Hier zetten wij onze gasten de heerlijkste gerechten voor, vergezeld van exclusieve wijnen en spirits tot besluit. De unieke historische setting voegt iets toe aan de beleving.

Met de wenteltrap omhoog en u komt in het Restaurant. Kijk uit over de Markt en andere prachtige stukjes Delft. U kunt de geschiedenis proeven, terwijl u geniet van de actie in de open keuken. Ernaast vindt u de weelderig gedecoreerde Gildekamer, waar u terecht kunt voor private dining of een zakelijke bijeenkomst in een unieke huiskamersfeer. U waant zich echt in een oud-Hollandse patriciërswoning.

Á la carte genieten

Buiten onze wisselende à la carte kaart, stellen wij ook wekelijks een verrassingsmenu voor u samen. Deze is zo samengesteld dat aan iedere smaak tegemoet wordt gekomen. Een tafel reserveren doet u snel en eenvoudig via ons online reserveringssysteem.

Dineren op maat

Grotere groepen bieden wij een keuze uit enkele vooraf opgestelde menu’s, bestaande uit 3 of 4 gangen. Graag passen wij de menu’s aan uw persoonlijke wensen aan. Want à la carte eten is voor ons restaurant niet genoeg: Hier willen we u een beleving meegeven. Zeg dus hoe u het hebben wilt en wij doen er alles aan om u en uw gasten een onvergetelijke avond te bezorgen.
Graag nemen we met u de mogelijkheden door in een persoonlijk gesprek. Bel of mail ons en we nemen snel contact met u op.

×