Gastenboek

Lekkere Kleine Lunch op het aangename terras
Een terrasje kiezen in een toeristische stad is geen voor de hand liggende taak…. maar hou altijd in gedachten…de Nederlandse keuken …. ook in de eenvoudige eetcafés heeft de Belgische keuken al lang voorbij gestoken met betere en veel lekkerdere gerechtjes …. Het was op de middag … zeer zeer warm , de zon liet zich zien van haar meest sadistische brandende kant …. en het terras van De Waag was aangenaam onder de grote lichte parasol met comfortabele terraszeteltjes…. op iedere tafel stond zelfs een flesje Nivea sunprotector factor 20 … van service en engagement gesproken naar het cliënteel toe … We kozen de fetasalade en een bruin broodje met huisgemarineerde kip….ZO LEKKER ….. echt proberen …. Een mooi gepresenteerd bord en je wilt er direct in bijten alleen al hoe goed het eruit ziet ….

Neem zeker ook een kijkje binnen … als je op het terras zit …. het interieur is vrij historisch en zeker de moeite waard om te zien.
En O ja … zoals overal in Nederland …. overal gratis bewaakte fietsparkings
We stonden met de camper op camping Duinhorst in Den Haag ( ook zeer mooi ) … Een mooie fietstocht op veilige fietspaden naar Delft … de moeite waard.

Olivier
Tripadvisor
Echt heerlijk gegeten

Echt heerlijk gegeten. Bediening erg vriendelijk zonder poes pas. Wijn paste prima bij het eten. Prachtig pand.

Janneke
Eet.nu
Nice atmosphere

Nice atmosphere, rather large bar in a beautiful historic building right in the centre of Delft. Good Gin Tonics too!

Arjen Tjallema
Google recensies
Delicious

Very friendly staff in a rustic cafe-restaurant. The sandwich was decent but the croquettes were delicious!

Fred Nanson
Google recensies
Burger en friet waren heerlijk
Vandaag lekker gegeten bij de Waag! Zeer net personeel, uitgebreide bierkaart en burger en friet waren heerlijk.
Evelien Veldman
Google recensies
Leuke sfeer

Heerlijke gerechten in verschillende prijsklassen. Menu van de dag aanwezig. Leuke sfeer maar wel erg druk. Daarom vaak reserveren

Nick van Assen
Google recensies
Gezellige lunch met de dames van de Zilveren Passer

Het gekozen menu was overheerlijk met waters en wijnen en ook koffie inbegrepen. Een vlotte en vriendelijke bediening voor een groep van 28 dames.

Mamsie50
Trip Advisor
Fantastisch

Heerlijke dingen geproefd in een fijne omgeving. Goede bediening en heerlijke passende wijn bij de gerechtjes. Het was een beleving.

Hélène
Zeer mooi pand met goed eten

Hier geluncht. Ciabatta met tonijn, lekker ruim belegd. Een uitsmijter met 3 eitjes en ham. Alles lekker vers bereid. We zaten achterin de zaak met uitzicht op de gracht. Zeer vriendelijke bediening. Tevens zeer groot terras aan voorzijde. Voor herhaling vatbaar.

Jose v.d. Hoef
Trip Advisor
Bier met bittergarnituur

Lekker bier met bittergarnituur. Redelijk wat keuze uit verschillende soorten bier. Samen met bittergarnituur lekker aan het eind van de middag op het terras of gezellig binnen in de oude waag.

Sietse M
Trip Advisor
1 2
×