Skip to content

Groepen & Partijen

Groepen & Partijen

Ook voor grote groepen en partijen bieden wij veel mogelijkheden.
Vergaderen, trouwen, een groepsdiner of een leuke borrel? Het is allemaal mogelijk bij ons!

In ons café, in ons restaurant met groepen tot 25 personen, of in een van onze aparte zalen. Onderaan deze pagina volgt meer informatie over deze zalen.

Borrelen kan gezellig (aan de bar) in het café of in een van onze aparte zalen: de Cuyperzaal. Deze beschikt over een eigen bar waar een van onze medewerkers jou en je gezelschap zullen voorzien van heerlijke drankjes.
Ga je binnenkort trouwen? Dan ben je bij De Waag aan het goede adres. We denken graag met je mee over de opties. En leuk weetje: we zijn ook een officiële trouwlocatie!

Wil je meer informatie over de mogelijkheden of langskomen om deze te bespreken? Vul het onderstaande formulier in en wij helpen je verder.

Gildekamer

Geschikt voor vergaderingen/workshops tot 10 personen. Dit kan uiteraard ook in combinatie met een lunch of diner. Ook beschikken wij over de nodige apparatuur zoals een flipover, scherm, beamer en gratis WiFi. Uiteraard kan dit ook in combinatie met een aansluitende lunch of diner in het eetcafé. 

Cuyperzaal

Momenteel is deze zaal enkel geschikt voor borrels. Deze zaal heeft een eigen bar en muziekinstallatie, wat hem perfect maakt voor dit soort gelegenheden t/m 60 personen. Neem voor meer informatie contact op met ons op door een mail te sturen naar info@de-waag.nl. 

De Cuyperzaal is te bereiken via de wenteltrap die zich naast de ingang bevind

Impressie