Groepen

De huiselijkheid van oud-Hollands welzijn

Naast het restaurant ligt de Gildekamer. Een afgescheiden ruimte, ingericht als de huiskamer van een oud-Hollandse patriciërswoning. Met een prachtige kroonluchter, weelderig gedecoreerde wanden en plafond en een ouderwetse kachel. Voor een diner of zakelijke bijeenkomst in kleine kring.

Private Dining

Door de huiselijke inrichting biedt de Gildekamer de juiste ambiance voor een intiem diner met familie, vrienden of collega’s. Voor de kwaliteit van de gerechten staat de keukenbrigade van het restaurant garant. Datzelfde geldt voor de exclusieve wijnen en uitgebreide keuze aan whiskeys en andere ‘spirits’ die we bij uw diner kunnen serveren.

Wilt u weten hoe uw private dining-avond eruit kan zien, bel of mail ons dan. Aan de hand van uw wensen en budget leggen we u graag de mogelijkheden voor.

Zakelijke bijeenkomsten

Helemaal bijzonder is het om in de Gildekamer een vergadering of presentatie te houden. Hiervoor zijn een projectiescherm en flipover aanwezig. En er kan tijdens uw bijeenkomst een lunch uit het Eetcafé worden geserveerd. Een trap omhoog en u bevindt zich in de Cuyperzaal die zich uitstekend leent voor zakelijke bijeenkomsten tot 30 gasten. De mogelijkheden reiken van basis zaal verhuur tot een compleet verzorgde dag inclusief lunch en aansluitend diner. De bedragen zijn inclusief gebruik van de aanwezige faciliteiten zoals een flipover en projectiescherm. Voor zakelijke reserveringen kunt u bellen of mailen met info@de-waag.nl.

×