Cuyperzaal

Feesten

Trouwen, afstuderen, jubileum, andere job of emigreren naar het buitenland? Wat u ook wilt vieren, de Cuyperzaal maakt er een sfeervol en informeel feest van. Uw gasten kunnen plaatsnemen aan een tafel of zich gezellig scharen rond een statafel. Aansluitend à la carte dineren in Restaurant De Waag of in het Eetcafé, maakt er helemaal een onvergetelijk feest van. Speciale tip voor ceremoniemeesters: versieren met brandvertragende slingers en ballonnen mag.

Vergaderen & dineren

Buiten de deur vergaderen in een inspirerende omgeving? Uw klanten imponeren tijdens een presentatie in de binnenstad van Delft? In onze Gildekamer of Cuyperzaal ontbreekt het u aan niets. Projectiescherm, beamer, flipover, wat u maar nodig heeft. Uiteraard staan onze brigades voor u klaar voor een lunch, borrel met hapjes en/of een afsluitend diner.

Op de zolder van De Waag torent de Cuyperzaal boven alles uit. Een grote, nostalgische ruimte, compleet met bar en de kwaliteitskeuken van Restaurant De Waag tot uw beschikking. Helemaal naar eigen wens aan te kleden. Ideale omgeving voor private dining tot 34 personen. Vergaderen kan tot en met een groep van 30. En feesten tot maar liefst 80 gasten.

Cuyperzaal 360 graden

×