Willem van Oranje trouwde maar liefst vier keer, maar de vrouwen hebben elkaar nooit ontmoet. Zo’n 450 jaar later doen ze dat alsnog, als ze nieuwsgierig uit hun portret stappen en elkaar de geheimen over hun leven met Willem onthullen.

Willem van Oranje, een van de belangrijkste figuren uit de Nederlandse geschiedenis, trouwde achtereenvolgens met Anna van Buren (Albertine de Kanter), Anna van Saksen(Anna Nicolaï), Charlotte de Bourbon (Linda Mɸller) en Louise de Coligny (Gepke Witteveen). Deze ontmoeting gebeurt met aandacht voor de omstandigheden waarin ze toen verkeerden, met humor en zo nu en dan een bitse ondertoon. Beleef de geschiedenis van onze Vader des Vaderlands door de ogen van hen die hem het beste kenden.

Graag nodigen wij je uit voor het veelbelovende theaterstuk ‘De vier vrouwen van Willem van Oranje’, gespeeld door Plankgas. Vanaf 10:30 uur heten wij iedereen welkom met een kopje koffie of thee. Om 11:00 start de voorstelling van ongeveer één uur. Uiteraard is er de mogelijkheid om na de voorstelling plaats te nemen voor een overheerlijk lunch. 


Programma:

10u30 : inloop met koffie of thee

11.00 – 12u15 u: muziek presentatie 

Prijs: € 27,50 

Klik hier om direct een ticket te bestellen! 

Uiteraard is het mogelijk om na afloop plaats te nemen in het gezellige eetcafé voor een heerlijke lunch.
Dit kan je aangeven als opmerking bij het reserveren van je ticket!