Nieuwsbrief

Beste gasten van De Waag,

Zoals iedereen heeft kunnen vernemen zijn er weer aanvullende maatregelen afgekondigd waar De Waag natuurlijk ook mee te maken krijgt vanaf vandaag, zaterdag 13 november. Deze maatregelen zullen in ieder geval gelden t/m 4 december. Wij kunnen ons voorstellen dat mensen nog even snel de gezelligheid gisteren opgezocht hebben en niet naar de persconferentie gekeken hebben dus hieronder lichten wij alle maatregelen die impact hebben voor De Waag (en overige horeca) nader toe:

De belangrijkste maatregel is de toegestane opening voor de horeca die teruggebracht is van middernacht naar 20.00 uur. Dit is gelukkig een tijdstip dat borrelen, een goed gesprek, lunchen en dineren en meer zaken nog steeds mogelijk maakt maar dan wel op een iets vroeger tijdstip. Wat ook belangrijk is om te weten: vanaf heden is een vaste zitplaats een vereiste. Aanvullende informatie volgt zeer snel, maar bij deze de informatie over hetgeen bij De Waag nog steeds mogelijk blijft.

Wij kunnen ons goed voorstellen dat gasten die voor deze dagen/weken een reservering al geplaatst hadden zich afvragen: wat nu? Vooropgesteld zeggen wij: wees zeker welkom! Wij kunnen deze reserveringen verzetten naar een eerder tijdstip. Neem hiervoor contact op met 015-2130393 of stuur een e-mail naar info@de-waag.nl en dan denken wij graag met jullie mee.

Wij denken dat we op weg zijn naar verbetering, naar meer stabiliteit en hopen dat zodra de besmettingen dit toelaten er snel weer meer mogelijk is. Dit kan alleen wanneer we samen de basismaatregelen hanteren in combinatie met een geldige QR code of testbewijs. Wij kunnen niet wachten om jullie allemaal weer te mogen ontvangen, alleen dan beginnen we gewoon wat eerder. Fijn weekend toegewenst!

Met vriendelijke groet,

Esther Sens & Mike Hogeveen de bedrijfsmanagers en de rest van het Waag-team.

Openingstijden vanaf zaterdag 13 november 2021 & andere praktische informatie:

Maandag: 11:00 – 20:00*
Dinsdag: 11:00 – 20:00
Woensdag: 11:00 – 20:00
Donderdag: 10:00 – 20:00
Vrijdag: 11:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 20:00
Zondag 11:00 – 20:00
* M.u.v. maandag 15 november

Op bovenstaande tijden zijn jullie meer dan welkom voor een kop koffie, lunch, borrel, diner en gezelligheid. De keuken opent ook gelijk op de vermelde openingstijden. Bestellen van de lunchkaart kan t/m 16:00. Ons diner vangt om 16:30 aan. Wij adviseren jullie, indien jullie meerdere gangen wensen te dineren, wel eerder te komen/reserveren. Reserveringen kunnen uiterlijk tot 18:30 en diner bestellen tot 19:00. Komen jullie na 19:00? Dan kan dineren alleen in overleg met de keuken.

Wij zullen de laatste ronde tussen 19:30/19:40 doen en gelijk iedereen verzoeken om de rekening te voldoen zodat wij om 20:00 de deuren kunnen sluiten. Hoe graag wij jullie ook langer willen ontvangen, het kan en mag helaas niet. Die tijden zullen zeker weer komen!

Zondagmatinee i.c.m. lunch
Onze theatervoorstellingen in combinatie met een luxe 3- gangen lunch zullen wel doorgaan op zondag 19 december & zondag 16 januari. Kijk hiervoor op onze website: www.de-waag.nl

De voorstelling van zondag 21 november kan helaas niet doorgaan. Maar dan heffen we op de data dat het wel doorgaat het glas op een mooi 2021 en een hopelijk nog fijner 2022. Ondanks de maatregelen!

Livemuziek
Hoe spijtig wij het ook vinden, hebben wij besloten om zolang deze maatregelen gelden even de livemuziek op de zondagmiddag ‘on hold’ te zetten. Dat neemt niet weg dat het niet gezellig is om lekker te komen lunchen, borrelen of dineren bij ons dan. Leuk om te weten: vanaf dinsdag gaat onze nieuwe kaart in!

Feesten, partijen en vergaderen
Wij krijgen nog steeds de vraag of het mogelijk is om voor groepen/partijen te reserveren. Dat kan nog steeds! Uiteraard wel tot 20:00. Stuur hiervoor een aanvraag naar info@de-waag.nl en dan kijken we graag samen naar de mogelijkheden. Ook krijgen we vragen rondom de feestdagen. Hieronder volgen de openingstijden:

Openingstijden feestdagen:
Eerste & tweede kerstdag: gesloten
31 december: 11:00 – 16:00
1 januari: gesloten

Wij hopen jullie voldoende geïnformeerd te hebben voor nu. Zodra wij meer weten zullen we dit zeker met jullie delen. Voor nu gaan we gewoon het beste ervan maken!

×