Nieuwsbrief

Nieuwsbrief juni/juli

We gaan de goede kant op!

 Twee maanden geleden konden we het ons helemaal niet voorstellen: dat er nu qua restricties zoveel al mogelijk zou zijn voor ons! En binnenkort mogen we nog meer. Ondanks dat het niet makkelijk geweest is afgelopen jaar houden wij de moed erin en kijken we vooruit. Voor nu zijn wij onwijs tevreden dat we stapsgewijs weer terug gaan naar het oude normaal.

Zo mogen wij ook onze openings- en sluitingstijden aanpassen!

Vanaf 12 juli (richting de zomervakantie) zijn de openingstijden :

Zo/ma/di /woe/vrij/zo om 11:00u

Do/za om 10:00u

Tot die tijd houden wij bovenstaande tijden aan, maar dan een uurtje later!

Per 26 juni gaan wij terug naar onze oude sluitingstijden*

Zo/ma 00:00u

Di/woe/do 01:00u

Vrij/za 02:00u

*Afhankelijk van drukte zijn bovengenoemde tijden slechts richttijden!

Verder zijn mondkapjes per 26 juni niet langer verplicht. Ook is het maximaal aantal bezoekers komen te vervallen. De 1,5 – meter blijft echter nog wel van kracht. Dat houdt in dat wij maar een beperkt aantal plaatsen hebben dus reserveer snel via: 015-2130393. Liever op het terras zitten? Loop dan spontaan langs en zoek een leuke tafel uit!

Partijen en groepen

Binnenkort iets te vieren? Een afstudeerborrel, verjaardag of wellicht gaat u wel trouwen? Of wilt u gewoon voor de gezelligheid met een groter gezelschap bij ons lunchen, borrelen of dineren? Wellicht zoekt u wel een ruimte voor een vergadering of een workshop? Wees vooral welkom bij ons! In overleg is bij ons heel veel mogelijk. Stuur uw wensen en aanvraag door naar:

info@de-waag.nl t.a.v. Esther en hopelijk tot binnenkort!

Tip van De Waag:

Onze Waagplank voor 2 personen. Uiteraard hebben we nog veel meer heerlijke gerechten. Benieuwd naar een voorproefje? Zie de foto’s hieronder. Voor de volledige menukaart verwijzen wij u naar: https://www.de-waag.nl/menukaarten/qr/

Zoals eerder hierboven vernoemd: bij ons is heel veel mogelijk. Benieuwd naar een bijpassend glas wijn, of bier voor bij uw gerecht(en)? Vraag het de bediening. Zij adviseren u graag met liefde en passie!

EK

Nederland heeft een uitstekende start gemaakt op het EK. En dat kunnen wij binnenkort ook met z’n allen, op gepaste afstand, bij De Waag vieren. Binnenkort kunt u bij ons genieten van uw favoriete ploeg op onze TV – schermen. De exacte datum wanneer wij deze plaatsen is nog niet helemaal bekend. Houd hiervoor onze social media in de gaten. Zodra wij meer weten zullen wij dit uiteraard delen.

Team De Waag hoopt jullie snel weer zien en wilt iedereen die ons tot nu toe gesteund heeft onwijs bedanken! Mocht u zelf nog tips en/of suggesties hebben? Deze zijn altijd welkom! Mail deze naar info@de-waag.nl en wie weet drink jij binnenkort jouw lievelingsbiertje bij ons.

Liefs, team De Waag

×