Nieuwsbrief

Nieuwsbrief De Waag

Beste allen,

Wat hebben wij een mooie tijd achter de rug! Dat het vakantie was hebben wij zeker gemerkt en dank onze gasten voor de gezelligheid. Veel tevreden gasten en ondanks de 1,5-meter die wij in acht nemen was het gezellig druk.

Fotografie: Alyssa van Heyst

Wegens aanhoudende drukte…

Zijn wij op zoek naar versterking binnen ons team. Voor zowel bediening als keuken zoeken wij collega’s. Ben je of ken je iemand die bij dit team past? Stuur een e-mail naar info@de-waag.nl en wie weet tot gauw!

Groepen en partijen

Zoals hierboven vermeldt, blijft de drukte aanhouden. Dat geldt ook voor groepen en partijen. Binnenkort iets te vieren met een groter gezelschap? Stuur je aanvraag naar info@de-waag.nl t.a.v. Esther. In overleg is bij ons heel veel mogelijk. Wij kijken er in ieder geval naar uit!

 Terug naar de jaren 70…

Toen De Waag nog een theater was. Deze tijden hebben wij teruggehaald en gecombineerd met een luxe 3- gangen lunch. De eerste twee edities hiervan waren een groot succes. Gemist of geen tijd gehad? Zondag 12 september nodigen wij jullie graag uit voor ‘’De verjaardag van de mossel en andere verhalen van Toon Tellegen’’ gespeeld door Gitta Fleuren en Piet van der Pas. Zij hebben opgetreden in De Waag in de jaren 70, toen het nog een theater was en nou maken zij hun comeback. Voor meer informatie, het programma en/of inschrijven? Klik dan hieronder!

Fotografie: Alyssa van Heyst

Op 30 september vindt ook de 3e editie van ‘’De vier vrouwen van Willem van Oranje’’ door Plankgas plaats. Ook zeker een aanrader.

Gouden tip!

Letterlijk en figuurlijk. Een onwijs leuke, recreatieve fietstocht voor jong en oud door Delft, Den Haag of Scheveningen. Tijdens deze tocht bekijk je de mooiste, toeristische hotspots op de gouden fiets. Tussendoor maak je een paar keer een stop om even ergens wat te eten en drinken met elkaar. Waar dat precies zal zijn is een verrassing. En wie weet is dat wel bij ons in De Waag Wij hopen je in ieder geval zeker te zien!  Ray en Sylvester zullen zorgen voor een leerzame, gezellige maar vooral onvergetelijke middag. Kijk even op hun site voor meer informatie: Samen de stad verkennen is immers veel leuker!

Wij willen iedereen bedanken voor de drukke, maar vooral gezellige zomermaanden die we achter de rug hebben. Komende week ziet de voorspelling er ook zonnig uit dus wie weet tot volgende week op het terras!

Liefs,
Team De Waag

×