Reserveren

Beste Gast,

Wenst u te reserveren voor één van onze theatervoorstellingen? Klik op de link hieronder.

Activiteiten van de Waag

 

Je bent van harte welkom in ons Café-Restaurant . 

Daar kan je ontspannen drinken en eten, daar serveren we lunchen en zorgen we s’avonds ook voor een  lekker, door jou samengesteld diner, te vinden op onze kaart. Onze chef-koks hebben de kwaliteit van boven doorgetrokken in de receptuur van het Café-restaurant en dat proef je en ook kan je daar vragen naar betere wijnen en speciale biertjes en naar receptuur bij dieetwensen.   

In ons Restaurant boven reserveren we voorlopig alleen voor groepen ( minimaal 16 mensen), voor (feest-)partijen en vergaderingen. Momenteel is het nog te vroeg om daar te reserveren voor kleine gezelschappen. We verkiezen kwaliteit boven kwantiteit. Immers om ons huidige professionele team niet over te belasten en jou als gast optimaal tevreden te stellen kiezen we voorlopig voor deze formule in DE WAAG.

Daarbij is ons terras ook genoeglijk. Het goede weer maakt dat we jou daar graag in de watten leggen. Alleen, daar is het niet mogelijk om te reserveren. Wie eerst komt, die eerst maalt. Wanneer je een reservering plaats zullen wij deze noteren voor een tafel binnen.
Mocht er buiten plek zijn dan kun je uiteraard daar plaatsnemen.

Reserveren Restaurant

Reserveren Eetcafé

×