Skip to content

Restaurant

Culinaire geneugten in historische setting

Restaurant De Waag is de naam van ons à la carte restaurant, gesitueerd op de 1e etage, direct boven ons eetcafé. Hier verwelkomen wij onze gasten met de mooist opgemaakte en smakelijkste gerechten, vergezeld van exclusieve wijnen en digestieven tot besluit. Het verblijf in onze unieke historische setting, voegt zéker iets toe aan de totale beleving.

Vanaf de achterkant van de Waag aan de Wijnhaven, of via de wenteltrap bij de ingang, komt u in het Restaurant. Hier kijk je uit over de Markt en andere prachtige stukken van Delft. Terwijl je geniet van de actie in de open keuken, proef je de geschiedenis. In de zijzaal van het restaurant, bevindt zich de weelderig gedecoreerde Gildekamer, waar je terecht kunt voor private dining of een (zakelijke) bijeenkomst in een unieke en intieme huiskamersfeer. Bij de Waag waan je echt in een oud-Hollandse patriciërswoning.

À la carte genieten

Naast onze wisselende à la carte menukaart, stellen wij ook een heerlijk seizoensgebonden  verrassingsmenu voor je samen. Deze is zo samengesteld dat aan iedere smaak tegemoet wordt gekomen. Een tafel reserveren kan  snel en eenvoudig via ons online reserveringssysteem.

Dineren op maat

Grotere groepen bieden wij een keuze uit enkele vooraf opgestelde menu’s, bestaande uit 3- of 4-gangen. Uiteraard houden wij graag rekening met persoonlijke wensen. À la carte dineren kan overal, maar wij willen je graag een volledige beleving meegeven. Bespreek met ons alle wensen, en wij dragen er zorg voor dat het je aan niks ontbreekt, en je een onvergetelijke avond beleeft!

Graag nemen we de mogelijkheden met je door in een persoonlijk gesprek. Bel of mail ons en we nemen snel contact met je op.

Momenteel is het restaurant alleen geopend voor groepen/partijen vanaf 20 personen.

Wil je informeren naar wat er allemaal mogelijk is?
Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Impressie

Ons restaurant is helaas nog gesloten...

Deze ruimte is momenteel uitsluitend af te huren voor groepsdiners vanaf 20 personen. Neem voor meer informatie contact met ons op door een mail te sturen naar info@de-waag.nl.

Uiteraard bent U van harte welkom om te lunchen - borrelen - dineren in ons eetcafé gedeelte.