Restaurant

Over het Restaurant

Culinaire geneugten in historische setting

Restaurant De Waag is de naam van ons à la carte restaurant, gesitueerd op de 1e etage, direct boven ons eetcafé. Hier verwelkomen wij onze gasten met de mooist opgemaakte en smakelijkste gerechten, vergezeld van exclusieve wijnen en digestieven tot besluit. Het verblijf in onze unieke historische setting, voegt zéker iets toe aan de totale beleving.

Vanaf de achterkant van de Waag aan de Wijnhaven, of via de wenteltrap bij de ingang, komt u in het Restaurant. Hier kijkt u uit over de Markt en andere prachtige stukken van Delft. Terwijl u geniet van de actie in de open keuken, proeft u de geschiedenis. In de zijzaal van het restaurant, bevindt zich de weelderig gedecoreerde Gildekamer, waar u terecht kunt voor private dining of een (zakelijke) bijeenkomst in een unieke en intieme huiskamersfeer. U waant zich echt in een oud-Hollandse patriciërswoning.

Á la carte genieten

Naast onze wisselende à la carte menukaart, stellen wij ook wekelijks een verrassingsmenu voor u samen. Deze is zo samengesteld dat aan iedere smaak tegemoet wordt gekomen. Een tafel reserveren doet u snel en eenvoudig via ons online reserveringssysteem.

Dineren op maat

Grotere groepen bieden wij een keuze uit enkele vooraf opgestelde menu’s, bestaande uit 3- of 4-gangen. Uiteraard houden wij graag rekening met uw persoonlijke wensen. À la carte dineren kan overal, maar wij willen u een volledige beleving meegeven. Bespreek met ons uw wensen, en wij dragen er zorg voor dat het u en uw gasten aan niks ontbreekt, en u een onvergetelijke avond heeft!

Graag nemen we met u de mogelijkheden door in een persoonlijk gesprek. Bel of mail ons en we nemen snel contact met u op.

×